Sveča Angelske ljubezni

Angel-Love

Sveča Angelske ljubezni

14.99 

Veliko tvojega zadovoljstva nosijo harmonični odnosi. Dobro se boš počutil(-a) v občutku pripadnosti in podpore. Angeli ljubezni to vedo. Zato prinašajo prav posebno energijo in sporočilo. V tvoj dom bodo povabili vse oblike ljubezni. Naj zagori njihov plamen. Naj zagori ogenj ljubezni.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1160 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angeli ljubezni pravijo: »Tvoje prihajajoče obdobje bo obarvano z medsebojnimi odnosi. Pomembno je, da postaviš močno energijsko polje, ki vključuje le ljudi, ki te podpirajo. Komunikacija bo ključnega pomena. Pomembno je, da se počutiš ljubljen (-a) . Zgradi svoje odnose na nov nivo, saj ti bodo dajali nato zagon tudi za poslovni uspeh in ostala področja življenja. Vsi odnosi, ki jih boš sedaj izbiral(-a) bodo ključni za tvoje celotno življenje. Zato ne sprejmi nič manj kot popolne občutke predanosti, povezanosti in ljubezni. Če ti na tem področju kaj primanjkuje, spremeni. Gradi zaupanje in odnose, ki te bodo izpopolnjevali, vse ostalo izpusti. Angeli pa te bomo podprli preko te sveče. Ti pomagali pri tem.«

Odpreš paket in vzameš obarvano steklo, ki obdaja dišečo svečo. Se sprašuješ, ali je to tisto, kar pričakuješ: “Hmm … Bolje je, kot si upal(-a)! In začutiš energijo! Spet povohaš in si res potrdiš, da so te naravne sveče res znane po svojih nedvoumnih in intenzivnih vonjih. Vonj je skrbno sestavljen za dvig frekvence sreče. Dišava sveče je močna, a prefinjena.

Sveča tehta 210 gramov. Na voljo je v elegantnem kozarčku iz prozornega stekla, v kateri jo lahko takoj prižgeš. Vosek ima sončno barvo in gori najmanj 40 ur, ter vsebuje več aroma olja kot običajne dišeče sveče. Narejena je iz sojinega voska.

 

Volumen: 210g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča Angelske ljubezni”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila