Srnino oko

Srnino oko

Srnino oko

blagoslovi obilja vseh vrst

33.00 60.00 

Nal’s magic je ekskluzivna linija ročno narejenih in blagoslovljenih esenc našega jasnovidca in maga Nala. Vsako esenco zate tudi aktivira. Ta esenca prinaša blagoslove obilja in v njej je stkana energija srn, ki so nosilke obilja na Zemlji. Pred uporabo stekleničko dobro pretresi, zapri oči in v mislih prikliči te lepotice narave. Obdaj se z njimi in vonj jasmina bo še dodatno podprl tvoj namen. Pa naj te zasujejo blagoslovi obilja vseh vrst.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Počisti

Zgodba izdelka

Sredi zelenega gozda obstajajo stezice. Te stezice vodijo globoko v čarobni gozd. Sredi njega pa majhna prelepa jasa polna varuhinj narave. Jasa je od nekdaj žarela v čarobni svetlobi in le-ta je prihajala iz velikega grma. Pogled nanj jemlje dih še dandanes, saj ga krasijo prelepi cvetovi bele barve. Jutranja rosa je božala cvetove jasmina, ter ujela najlepšo esenco cvetov. K tej jasi so se zgrinjale srne in nekega jutra se je zgodil blagoslov. Kaplja esence je padla na srnin hrbet in tako blagoslovila vse poti, po katerih srna hodi. Ta isti blagoslov prinaša tudi tebi in v tvoje življenje privablja obilje vseh oblik. Ob vonju opojnega jasmina, pa naj se zate odprejo zlate poti uspeha na vseh področjih.

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

 

Podrobnosti

Volumen

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Srnino oko”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila