Srebrnolistni jaspis

P1020109

Srebrnolistni jaspis

kamen modrosti

8.00 

Srebrnolistni jaspis se imenuje “kamen naravne modrosti”. Ima močno vodniško zavest in je kok nekakšen inkarnirani naravni Angel. Pomaga ti najti pravo pot v življenju. Ima močno povezavo z Zemljo in podpira fizično telo ter zmanjša čustvene napetosti. Srebrnolistni jaspis lahko prebudi občutek veselja, ki bi ga morali vedno imeti v življenju … vsi ljudje. Hkrati pa zelo rad sodeluje z Angeli in prinaša njihova sporočila. Si jih dovoliš opaziti?

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19094 Kategorija:
Dolžina: 3-4cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Podrobnosti

Dimenzije 3-4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Srebrnolistni jaspis”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila