Sporočila čaker

Chakra
Chakra-1

Sporočila čaker

skrivnostni zapisi

29.99 

Energijske karte, ki ti jasno predajo vodstvo glede dogajanja v tvojem telesu, umu in čustvih. Le kaj je zapisano v tvojih čakrah? Karte ti sporočijo točno to.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1119 Kategoriji: ,
Dolžina: 5.45cm
Širina: 3.75cm

Zgodba izdelka

Ali veš, da je v čakrah zapisano vse? Da, tako je, vse skrivnosti o tvojih mislih, čustvih in telesu se nahajajo ravno v njih. In ta izjemen paket kart ti natančno pojasni in razkrije, kaj se dogaja s tvojimi čakrami. Ljudje imamo sedem glavnih čaker: korenska čakra, sakralna čakra, pleksusna čakra, srčna čakra, grlena čakra, tretje oko in kronska čakra. In v tem paketu najdeš sedem kart za vsako čakro, katere pokrivajo vse aspekte te čakre. Tako ti bo šepetalo 49 čudovitih kart, katere te popeljejo na potovanje celostne preobrazbe, katerega ne pozabiš. Poleg kart prejmeš tudi 148-stransko knjižico, v kateri so podrobno opisane lastnosti čaker, njihov namen, obravnave osnovnih vprašanj in možnih energijskih blokad in še in še. Ta paket kart je nepogrešljiva vzpodbuda pri samozdravljenju in celostni osebnostni preobrazbi.

Podrobnosti

Dimenzije 5.45 × 3.75 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sporočila čaker”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila