Spomladansko čiščenje

-10%
pomladni-paket

Spomladansko čiščenje

paket čiščenja
-10%

53.99  48.60 

Pomlad je tukaj in prišel je čas za spomladansko čiščenje. Tokrat se čiščenja lotite malo drugače. Spodaj vam predstavljam komplet treh izdelkov, kateri vam bodo najprej pomagali zaščititi in očistiti energetskih napadov in negativnih zapisov, nato pa si bote lahko s pomočjo angelskih kart odgovorili, kakšni so naslednji koraki, da bo vaša pomlad kar se da uspešna.

Šifra: 9022 Kategorija:

Zgodba izdelka

Zaščitna kristalna piramida

Posebna zaščitna piramida, ki ima izjemno moč. Poleg piramide prejmeš spisan obred za zaščito, poseben obredni list, spisane znake, kako veš, da si pod energjiskim napadom in napotke za delo na energijski zaščiti.

Več o piramidi si lahko preberete na:

Zaščitna kristalna piramida

Palčke Božansko varovanje

To so palčke za pozitivne obrede in uroke odstranjevanja negativnih zapisov. Vonj palčk je naravnost magičen in v dom privabi energijo številnih čarodejev. Poleg palčk prejmeš spisan obred za odstranjevanje energije, ki se zapiše v dom, odnose, avtomobil in še in še, ter kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Več o palčkah si lahko preberete na:

Božansko varovanje

Karte Angelska inspiracija

Čutne angelske karte, ki prisluhnejo tvojim srčnim vprašanjem, nato pa zate skanalizirajo odgovor, ki ga potrebuješ. To so karte, ki v tvoje življenje prinašajo bližino in šepete angelov, kateri ti pomagajo sprejemati prave odločitve. (Karte so v angleškem jeziku.)

Več o kartah si lahko preberete na:

Angelska inspiracija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Spomladansko čiščenje”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila