Spiritualni dom

Spiritual home

Spiritualni dom

dom kot tempelj

14.99 

Spiritualni dom je dom poln ljubezni. Je tisti prostor, kamor se lahko umakneš in se obnoviš po dolgem dnevu. Je prostor meditacije, kjer poje tvoja duša. Te svečke so zakodirane na namen, da se ob njihovi uporabi sprožijo vse te energije. Očaral te bo mir, kateri se bo oddal v prostor. Naj tvoj dom postane tvoja duhovna oaza. Podari ta darilni set tistemu (ali sebi), kateremu želiš dom poln miru in ljubezni.

 

 

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1155 Kategorija:

Zgodba izdelka

Skrbno izbran vonj teh svečk spreminja tvoj dom v pravi tempelj. Ne le, da se boš v njem dobro počutil(-a) ti in tvoji ljubljeni, ampak ga boš s temi svečkami postavil(-a) na zemljevid svetlobe. Ta zemljevid bodo uporabili Angeli in z veseljem obiskali tvoj dom. In seveda v njem pustili svoj blagoslov.

Prejmeš darilno škatlo s tremi svečami po 40 gramov, v steklenih kozarcih, v katerih jih boš lahko takoj prižgal(-a). Izrazi z njimi hvaležnost sebi ali drugim. Te sveče imajo pokrov, ki ga lahko enostavno znova zapreš. Vsaka sveča je narejena iz sojinega voska, gori vsaj 32 ur in vsebuje več aromatičnega olja kot običajne dišeče sveče.

 

Volumen: 3 x 40g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Spiritualni dom”

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila