Sočutni ROZA TURMALIN S KREMENOM

P1020137

Sočutni ROZA TURMALIN S KREMENOM

Zaščita in varnost

22.00 

Rožnati turmalin je zaščitni in čistilni kamen s subtilno in mehko energijo. Spodbuja empatijo, sočutje in ljubezen ter tako odpravlja negativne vibracije. Vrača predvsem ljubezen do sebe. Občutke varnosti in tega, da si lahko zaupaš. Kremen ta učinek še poveča. Ta kristal je najvišje kakovosti, bolj redek in predvsem – naravnost veličasten.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 19071 Kategorija:
Dolžina: 5-10cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 5-10 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sočutni ROZA TURMALIN S KREMENOM”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila