Skriti jezik svetlobe

-15%
Language-of-light
Language-of-light-1

Skriti jezik svetlobe

notranji potencial
-15%

29.99  25.49 

Se želiš naučiti skritega jezika svetlobe? Potem so te karte orodje, za katerega je prišel čas, da ga uporabiš. To so karte, ki razkrivajo bogate možnosti in najvišje potenciale tistega, ki jih uporablja.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1127 Kategoriji: ,
Dolžina: 14.2cm
Širina: 9.5cm

Zgodba izdelka

To so ene izmed najmočnejših kart na planetu. Kajti skoznje govori … tvoja duša. Doživi svetlobo svojega višjega jaza in se podaj na potovanje, ki te bo presenetilo na vsakem koraku. Te karte razkrivajo bogate možnosti in notranji potencial tistega, ki jih odpira. Sporočila predajajo preko skrivnostne svetlobe, ki polni intuicijo njihovega bralca. Karte ti razkrijejo posebne meditacije, razmišljanja, vaje za predvidevanje, premišljevanje in razodetje. Vsaka izmed njih ti pokaže novo besedo tvoje dušne govorice. Te karte prinašajo odgovore na tvoja najbolj intimna vprašanja glede tebe, tvojih karier, ljubljenih, prihodnosti in življenjskih poslanstev.

Paket sestavlja 45 unikatnih kart in izjemna, kar 164 strani dolga knjižica, ki ti preda dušne modrosti, te nauči pomembnih vaj in dodatno pojasni prejeta sporočila. Uživaj v teh kartah in zasij.

Podrobnosti

Dimenzije 14.2 × 9.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skriti jezik svetlobe”

V košarico ste dodali:

Do 8.3.2021 nakupuješ vse izdelke s 15% popustom!
close-image

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila