Skrinjica svečk zaščitne magije

črn box
črn-box

Skrinjica svečk zaščitne magije

33.00 

Inicirana sem na zaščito in moja naloga je, da dom in vse, ki v njem bivate, varujem. Črna je barva, ki ščiti in varuje, svečke pa dopolnjuje nežen vonj sivke, ki bo prečistil vse težke, nabrane občutke. A v tvoj dom bo moj plamen privabil tudi magičnost. Izbral(-a) si me z namenom in tudi ti imaš nalogo. Namen vseh sveč podpri z močno vero in dovoli, da magija zaživi na vseh področjih tvojega življenja.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1184 Kategorija:

Zgodba izdelka

Vsakič, ko prižgeš svečko, pusti plamen goreti 13 minut … Pred tem pa potrdi namen ali v danem trenutku potrebuješ zaščito ali pa morda kanček podpore svojih vodnikov? In ne pozabi … Magija je vse okoli tebe in tudi ti si del nje.

Svečke magije aktiviraš na način, da jim z namenom ali pa vizualizacijo predaš kaj želiš zaščititi in kaj se naj prečisti. Močno se osredotoči na namen in nato svečko prižgi. Postavi jo v prostor in nato se magija življenja odvije. Plamen naj gori 13 minut. Ti ga podpri z močno vero v čudeže, pa naj se tudi zate čudež življenja zgodi.

Svečke so narejene iz 100% čebeljega voska.

 

Količina: 13 svečk

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skrinjica svečk zaščitne magije”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila