Skrinjica svečk obilja

zelen box
zelen-box

Skrinjica svečk obilja

33.00 

Moja naloga je, da v tvoje življenje prikličem obilje. Zelena je barva napredka, moči, obnove in izbral(-a) si me, ker v svojem življenju potrebuješ svežino in preobrate na bolje. Plamen svečk so blagoslovile boginje uspeha (Fortuna, Lakšmi, Nike), katere bogati nežen vonj jasmina.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1186 Kategorija:

Zgodba izdelka

Vonj svečk bo napolnil tvoje srce z lepoto in vsakič, ko jih prižgeš pomisli na področje, kjer potrebuješ zlati dotik uspeha. Tiho v srcu prosi boginje za blagoslov, pa tudi ti jim ga vrni nazaj. In ko se tvoja želja izpolni, kaj lepega daruj tudi ti. Tako boš v svoje življenje priklical(-a) vedno več obilja. Naj se ti pozlatijo dobra dejanja.

Izbrano svečko aktiviraš tako, da na listek papirja napišeš svoje srčne želje. Pomembno je, da natančno definiraš kaj želiš, do kdaj želiš izpolnitev in vse skupaj okronaš s svojim podpisom. Na list papirja postavi svojo svečko in k sebi pokliči boginje uspeha, ki se postavijo naokoli v obliki trikotnika. Vsaki predaj eno željo s papirja in jih prosi za blagoslove uspeha. Svečko prižgi in drži močan namen dobrega in lepega. Nato pa dovoli, da plamen te svečke ponese srčne prošnje v Vesolje. Vsak dan naj plamen gori vsaj 13 minut. Ta čas pa odpri svoje srce in sprejmi blagoslove uspeha, katere ti podarja življenje.

Svečke so narejene iz 100% čebeljega voska.

 

Količina: 13 svečk

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skrinjica svečk obilja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila