Skrinjca svečk ljubezni

rdeč-box

Skrinjca svečk ljubezni

33.00 

V meni so stkani blagoslovi angelov ljubezni in odeta sem v rdečo barvo. V tvoje življenje in ostale okoliščine bom vnesla strast, moč in voljo. Moja naloga je tudi, da v tvoje življenje prikličem sorodne duše, ki ti bodo pomagale izpolniti življenjsko poslanstvo in uživati sadove izpolnjenosti uspeha v odnosih. Plamen bo zadišal v opojnem vonju vrtnice, ki velja za simbol harmonije in ljubezni.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1185 Kategorija:

Zgodba izdelka

Vedi, da si del lepot življenja tudi ti, zato si dovoli zacveteti v sreči, radosti in veselju. Tvoje ljubeče srce pa odpri vsemu, kar ga napaja z občutkom čiste ljubezni.

Svečke ljubezni aktiviraš tako, da zapreš svoje oči in na široko odpreš svoje ljubeče srce. Odpri ga lepotam življenja, harmoničnim odnosom, iskrenim prijateljstvom. Nato pa k sebi povabi in pokliči angele ljubezni. Zaznaj jih v svoji avri in ko se to zgodi, te le-ti vprašajo kaj potrebuje tvoje srce iz naslova ljubezni, da bo žarelo v občutku miru, sreče in veselja? Zelo natančno jim povej kaj v tem obdobju najbolj potrebuješ za svoj čustveni mir. Ne hiti in natančno povej. Ko besede potihnejo, naj dejanja spregovorijo. Nato izbrano svečko prižgi in predaj se opojnem vonju vrtnice. Naj ljubezen zate zaživi na vseh področjih življenja.

Svečke so narejene iz 100% čebeljega voska.

 

Količina: 13 svečk

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skrinjca svečk ljubezni”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila