P1010726
P1010727

Sivi ahat

kristal trdnosti in prizemljitve

7.00 

Imaš velike cilje in jih moraš prizemljiti? Potem je sivi ahat prijatelj, ki ti lahko pri tem pomaga. Ta kristal trdnosti in prizemljenosti ve, katere energije so potrebne, da stvari delujejo na plantu Zemlja.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 9033 Kategorija:
Dolžina: 3cm
Širina: 2.5cm

Zgodba izdelka

Sivi ahat je eden izmed tistih kristalov, ki v sebi nosijo zapis zemeljske manifestacije. Zato je odličen spremljevalec tistih, ki imajo velike cilje in jih tudi uresničujejo. Prav tako pa ščiti popotnike, kajti pozna planet, s tem pa tudi energije, ki mu vladajo. Sivi ahat prinaša pogum, prav tako pa ločuje iluzije od resnice v očeh tistega, ki dela z njegovo energijo. Pokliči njegovo energijo, kajti prinesel ti bo navdih za življenje. Blagoslovili smo ga za podporo pri tvojih resničnih ciljih.

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 3 × 2.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sivi ahat”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila