Serpentin zdravilnih želja

P1020118

Serpentin zdravilnih želja

Energijski zdravilec

8.00 

Ta kristal je resnično močan energijski zdravilec. Močno je sposoben prevajati angelsko terapijo, ki podpira telo, misli, čustva. Ta kristal si lahko položiš tudi na oslabljene dele svojega telesa ali pa na nepretočne čakre. Zdravilna podpora vedno pride prav – ko ljubiš svojo inkarnacijo, kajne? Podari ta kristal tudi ljudem, ki jim želiš sporočiti, da jim želiš zdravja in dobrega počutja. To je kristal najvišje možne, certificirane kakovosti.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19084 Kategorija:
Dolžina: 2-3cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Podrobnosti

Dimenzije 2-3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Serpentin zdravilnih želja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila