salenit

Selenit

dvigovanje zavesti

8.00 

Čudovit kristal, za katerega pravijo, da je zgrajen iz lunine svetlobe … Mistični selenit ti pomaga dvigniti zavest in prebuditi darove … mistike. Dotakni se ga in začuti njegovo brezčasno čistost. Iščeš duhovne resnice in prebujaš duhovne darove? Potem se dotakni selenita …

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1399 Kategorija:
Dolžina: 3-6cm
Širina: 3-6cm

Zgodba izdelka

Selenit. Lunin kristal. Kristal zvezdnih generacij. Selenit je kristal, ki nosi v sebi toliko izjemnih darov, a najmočnejši je dar … prebujanja. S svojo energijo namreč prebuja spomine o tem, kdo si, česa si zmožen/zmožna in kakšni so tvoji duhovni darovi. Selenit je izjemen prijatelj vseh iskalcev kozmičnih resnic, pisateljev, astralnih popotnikov in energijskih učiteljev. Izjemno močno se povezuje z zemeljskimi energijami, zato je sposoben ustvarjati čudovite portale.

Torej, če želiš močneje in jasneje kanalizirati, astralno potovati, meditirati, oz. prevajati energije visokih civilizacij, potem je selenit pravi kristal zate. Izjemno dobro se počuti v prostoru kjer spiš, delaš, oz. meditiraš. S svojo srebrno energijo bo napolnil tvojo auro in ti pomagal hitreje doseči ravnovesje pri tistem, kar počneš. Pomembno: selenit ima dokaj krhko kristalno strukturo, zato ga nikar ne umivaj z vodo.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 3-6 × 3-6 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Selenit”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila