Sanjski MESEČEV KAMEN

P1020123

Sanjski MESEČEV KAMEN

Sanjski kamen

8.00 

Mavrični ali večbarvni mesečev kamen je kombinacija belega, bež, oranžnega in roza mesečevega kamna. V Indiji ga imenujejo “sanjski kamen”, ker je mesečev kamen izjemno izboljšal kakovost spanja in sanj. Legenda pravi, da podpira uravnotežen hormonski sistem. Mesečev kamen topi čustveno grenkobo in daje pot nežnejšim čustvom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19073 Kategorija:
Dolžina: 4-8cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 4-8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sanjski MESEČEV KAMEN”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila