Darilni paket za samozavest

-20%
k

Darilni paket za samozavest

-20%

39.99  31.99 

Paket vsebuje navdihujočo knjigo Heroj karizmatične prihodnosti, ki nam razkriva globoke življenjske modrosti, da bi lahko zavladali svojemu življenju, kot edinstveni junaki svoje zgodbe. To branje je primerno tako za moške, kakor tudi za ženske, ki si “heroja” želijo ob sebi.

V paketu pa brezplačno prejmeš še izjemen obesek Tigrovo oko, ki bo njegovega lastnika povezal z močnimi energijami ustvarjanja in osebne moči.

Šifra: 1150-1 Kategoriji: ,

Na zalogi

Zgodba izdelka

Paket za samozavest vsebuje:

 

Knjigo HEROJ KARIZMATIČNE PRIHODNOSTI

Knjiga govori o moškem, ki je lagodno počival na lovorikah trdo prigaranega uspeha in prijetnega družinskega življenja… Vse dokler se njegovo življenje ni začelo rušiti, kot hišica iz kart.

Potem je srečal nenavadnega modreca, ki je nosil pomembna sporočila zanj… in za vse moške, ki si želijo mirno, ljubeče in radostno uživati življenje.

Ta mu je (hočeš, nočeš) razkril življenjske resnice o tem, kdo so resnični heroji vsakdanjega življenja in kako prebuditi v sebi speče potenciale za srečno življenje.

 

Kristalni obesek TIGROVO OKO

Tigrovo oko je kristal, ki v sebi združuje tri močne energije, katere potrebuje človek, ki želi biti lastnik svojega življenja. Prva energija, ki jo prinaša je energija samozavesti. Le-to tigrovo oko pošilja v auro človeka skozi sončev portal, s katerim je povezan. Druga energija, ki jo prinaša je energija obilja. Obilje vseh vrst (denar, materialne stvari, duhovna spoznanja, ljudje …) je tisto, katero ta kristal magnetno naravno pritegne. In tretja energija, ki jo kristal tigrovega očesa prinaša je energija poguma. Napolni te z življenjsko drznostjo, katera raztaplja vzorce strahov in bojazni in te spremeni v samozavestnega “tigra”. Obesek je iniciiran z vsemi opisanimi energijami in je čudovito darilo, ki ga lahko podariš sebi, oz. nekomu, ki ga imaš rad(-a).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket za samozavest”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila