Samorogov orakelj

Unicorns
Unicorns-1

Samorogov orakelj

prebudi svoje sposobnosti

33.00 

Karte, ki izgledajo kot, da je nekdo na papir ujel severni sij. Te karte prinašajo čarobne šepete enih izmed najčistejših bitij v vesolju – Samorogov. Ustvarjajo čarovnijo, ki prebuja intuitivne sposobnosti, duhovne darove in mistične talente vsakogar, ki jim postavi vprašanje.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1137 Kategoriji: ,
Dolžina: 13.97cm
Širina: 9.5cm

Zgodba izdelka

Samorogi so simbol čudežev, energijske čistosti in čarovnije. Imajo izjemno duhovno energijo, katera se vedno močno začuti vedno, ko se pojavijo. S pomočjo kart “Samorogov orakelj” ponovno prebudi svoje intuitivne sposobnosti, modrost, ki ti je bila položena v zibelko, edinstvene darove, ki prihajajo od tvoje duše in aktiviraj svoj božanski potencial. Preko vsake karte bodo samorogi podprli tvoje želje, vprašanja in prizadevanja za dvig lastne zavesti.

Komplet vključuje 44 kart, izmed katerih je vsaka zase umetniško in energijsko dovršena, ter pripravljena, da te podpre na tvoji duhovni poti.

Podrobnosti

Dimenzije 13.97 × 9.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Samorogov orakelj”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila