Šamanski klic

Call-of-shaman

Šamanski klic

šamanske modrosti

5.00 

To so palčke, ki prinašajo frekvence šamanskih podpornih dotikov. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo šamanske modrosti. Ponašajo se z naravnim, a hkrati energijsko močnim vonjem.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1210 Kategorija:

Zgodba izdelka

Šamani so sveti jasnovidci svoje skupnosti in predstavljajo pomemben člen pri sodelovanju z duhovnimi svetovi. Imajo številna znanja s katerimi energijsko podpirajo druge ljudi, zato so visoko spoštovani. V kolikor si ti šaman, šamanka, potem te bodo palčke podpirale pri tvojem poslanstvu, v kolikor pa bo palčke uporabil(-a) za osebne namene, ti bodo prinašale močno podporo pri energijskem uravnovešanju – kot bi imel(-a) doma osebnega šamana, šamanko.

To so palčke, ki prinašajo frekvence šamanskih podpornih dotikov. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo šamanske modrosti. Ponašajo se z naravnim, a hkrati energijsko močnim vonjem.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Šamanski klic”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila