roževec

Roževec

aktivacija srčne čakre

8.00 

Kristal, ki na nežen način prebuja energijo srčne čakre, aktivira ljubezen do sebe in drugih, ter znova in znova spominja, da je svetloba tista, ki gradi naše duše. Roževec je kristal čutnosti, ki ti pomaga graditi najpomembnejše odnose.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1401 Kategorija:
Dolžina: 5cm

Zgodba izdelka

Za roževec se zdi, da je narejen iz ledu, ki je potopljen v cvetne liste rožnate vrtnice. Čeprav nima vonja, se zdi, da diši po slaščicah. Ta čudovit kristal je kristal ljubezni in srčne čakre. Ko je v tvoji bližini, polni tvojo auro z nežnimi blagoslovi sočutja, dušnega miru in brezpogojne ljubezni. Pomaga graditi srčno harmonijo do drugih in ljubezen do sebe. V človeku aktivira tisto notranjo srečo, zaradi katere le-ta postane bolj spontan in samozavesten glede svojega načina izražanja ljubezni. To je kristal prijateljev, partnerjev, ljubimcev in zaveznikov. Želiš nekomu pokloniti darilo prijateljstva? Potem je roževec pravi izbor.

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Roževec”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila