Roža razcveta

19.1_ROZA RAZCVETA
19.3_ROZA RAZCVETA

Roža razcveta

Energijska podlaga

27.60 

Želite polepšati dom, ga narediti lepšega, prijetnejšega, s pozitivnimi vibracijami? Želite ustvariti svojo oazo miru? Morda potrebujete lepo in izvirno darilo? Motiv lahko obesite na steno kot sliko, lahko pa ga uporabite kot energijsko podlago ali samo kot lep dodatek, ki popestri vaš dom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9114 Kategorija:

Zgodba izdelka

Motiv predstavlja zdravljenje na vseh ravneh. Upodablja ga najbolj znan simbol svete geometrije, imenovan roža življenja. Imenujejo jo tudi kozmična maternica. Je tako stara kot svet in je najpomembnejši simbol, ki so ga starodavne kulture po vsem svetu zakodirale v templje in druge svete kraje. Vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu. Če razumemo vzorec Rože Življenja, vemo, da je celoten obstoj ena sama Zavest. Vsi smo povezani. Ločenost ne obstaja. Pogled na motiv nas umirja, duhovno polni ter spodbuja razmišljanje o nas samih in univerzumu.

Priporočljiva je meditacija – ko preprosto sedimo in le opazujemo vzorec Svete Geometrije pred seboj. Na ta način lahko popolnoma fluidno pridemo do številnih notranjih uvidov, spominov in globokih spoznanj ter ozavestimo, da nikoli nismo ločeni in da je vse med seboj tesno prepleteno ter povezano.

Slika je primerna za kotičke za meditiranje, dnevne sobe in spalnice. Motiv lahko postavite na razne površine (mizice, police …), kot energijsko podlago. Nanj pa postavite kozarec ali vrč z vodo. Lahko je tudi del ‘oltarja’ pri meditaciji. Uokvirjenega imamo kot sliko na steni.

Po dogovoru je možen večji format slike.

 

Velikost motiva: 300 mm x 300 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Roža razcveta”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila