Reiki-

Reiki

Univerzalna moč

5.00 

Reiki. Ljubijo ga stare in mlade duše. Uporabi se ga, ko energija pade in ko se zdi, da vse stoji. Je darilo Božanskega toka, ki povrne vse oblike ravnovesja. Ta čudovita esenca podpira tako Reiki mojstre, ki pomagajo s terapijami drugim ljudem ali pa podpre tebe, ko to potrebuješ.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1278 Kategorija:

Zgodba izdelka

Reiki je prvotno japonska terapija, ki se osredotoča na zdravilne sposobnosti telesa na osnovi univerzalne energije. Ta esenca vsebuje posebej oblikovano mešanico naravnih zelišč, ki spominja na ocean in prosti pretok življenja. Točno tisto, kar potrebuješ za dobro podporo med reiki terapijami. Aroma je polna in bogata … tako kot je reiki sam.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Reiki”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila