Ravnovesje AMAZONITA

P1020144

Ravnovesje AMAZONITA

mačn zaščitnik

8.00 

Amazonit prinaša ravnovesje med mislimi in intuitivno modrostjo. Je most med mentalnimi in čustvenimi vidiki uma. Je tudi močna zaščita pred negativnimi energijami in elektromagnetnim sevanjem. Grobe kose amazonita lahko uporabiš za kristaloterapijo, meditacijo, obrede … in še in še.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19102 Kategorija:
Dolžina: 3-5cm

Zgodba izdelka

Surovi mineralni kristali naravnega izvora so darila matere zemlje.
Ljudje jih že stoletja cenijo kot zdravilne prijatelje. Naravni minerali so tudi močni Feng Shui dvigovalci energije. Že dolgo se ve, da kristali (fosilizirani minerali) vsebujejo več zdravilnih lastnosti. Zdi se, da je seznam neskončen, od vnosa duševnega miru do boja proti težkim čustvom. Uporabljali so jih tudi v starodavnih oblikah alternativne medicine in duhovni modreci za uravnovešanje telesnih čaker. In zdaj postaja uporaba kristalov kot učinkovite oblike samo podpore neverjetno priljubljena.

“Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 3-5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ravnovesje AMAZONITA”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila