Ptice ljubezni

Ptice Ljubezni

Ptice ljubezni

33.00 60.00 

Nal’s magic je ekskluzivna linija ročno narejenih in blagoslovljenih esenc našega jasnovidca in maga Nala. Vsako esenco zate tudi aktivira. Tudi to … ki šepeta … Pernati angeli so glasniki Stvarnika in njihovo petje prinaša napeve ljubezni. In ta energija je blagoslovila to esenco, da v življenje prikliče sorodne duše, katere bodo krepile vero v ljubezen. Vonj žametne vrtnice še dodatno zapečati močno vez z njimi in naj ljubezen v tvojem srcu zacveti.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,
Počisti

Zgodba izdelka

Za zlatimi vrati Stvarnika se nahaja izjemna palača, katero krasi čarobni vrt. To je vrt čarobnih žametnih vrtnic. Rajski vrt v katerem bivajo rajske ptice, ki so glasnice ljubezni. Prhutanje njihovih peres napaja srce s pomirjenostjo. Lepota njihovih peres jemlje dih. Njihove prelepe pesmi nastajajo na ogromnih cvetovih omamnih vrtnic in tebi prinašajo pesmi ljubezni. Esenco bogati dišeč vonj žametne vrtnice, preko katerega bodo tvoje srce božala čudovita peresa rajskih ptic in ti prinesla ljubeča sporočila. Obdaj se s to dišavo, začuti mehkobo peres in naj bodo zate ljubeči harmonični odnosi polni čiste ljubezni.

 

 

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Podrobnosti

Volumen

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ptice ljubezni”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila