Prizemljitveni AHAT

P1020133

Prizemljitveni AHAT

Zdravilni kamen

6.00 

Ahat je odlična pomoč pri meditaciji in je močan zdravilni kamen. Deluje prizemljitveno in tako zmanjša občutke ljubosumja, zavisti, strahu in stresa. Spodbuja telesno in duševno moč ter stabilnost. Je tudi dober kamen za energijsko zaščito

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19061 Kategorija:
Dolžina: 3-7cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 3-7 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Prizemljitveni AHAT”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila