Pravljični Cimet

Cinnamon spice

Pravljični Cimet

(nežnost)

14.99 

Cimet. Že stoletja mu pripisujejo številne blagodejne učinke na telo in čustva. Pričara občutek domačnosti, podari dotik pomlajevanja in poskrbi, da se hitenje modernega časa ustavi. Zato ga obožuje nadangel Ariel, čudovita nadangel obilja in nežnosti. Preko tega vonja in energije ti bo prinesla to čudovito nežnost, ki jo potrebuješ. Le vzemi si nekaj časa … le zase.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1391 Kategorija:

Zgodba izdelka

Pride čas. Čas za smeh in čas za veselje. Takrat si ga vzemi in občuduj to čudovito priložnost, ki ti je dana. Potem pride čas počitka, vzemi si ga, telo ga potrebuje. In nato pride čas za akcijo, to je čas, ko ti vesolje pošlje signale, da zasij. S tem oljem izkušaj vse, kar ti življenje daje. Začuti kako bo ob njegovi uporabi s teboj čudovita Ariel. In tvoja energija bo .. naravnost prerojena.

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Pravljični Cimet”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila