Popolna eterična čarovnija

Pure-magic-gift-pack

Popolna eterična čarovnija

6 čarovnij - 6 mistik

28.00 

Si za nekaj mističnosti in čarovnije? Za posebna bitja, ki jih spremljajo sove, samorogi ali luna? Potem je ta komplet pravi zate. Prebudi zavedanje. Odkriva tančice neznanega. Stopi korak dlje, da bi raziskoval nevidne sfere in uporabil le-tega manifestacijske dotike. In vse skupaj dopolnijo opojni vonji jasmina, bele vrtnice, vanilije in še in še. Poleg palčk prejmeš spisane aktivacije šestih obrednih čarovnij in kartico iniciiranih energijskih blagoslovov.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1221 Kategorija:

Zgodba izdelka

Si za nekaj mističnosti in čarovnije? Za posebna bitja, ki jih spremljajo sove, samorogi ali luna? Potem je ta komplet pravi zate. Prebudi zavedanje. Odkriva tančice neznanega. Stopi korak dlje, da bi raziskoval nevidne sfere in uporabil le-tega manifestacijske dotike. In vse skupaj dopolnijo opojni vonji jasmina, bele vrtnice, vanilije in še in še.  Ko za vsako priložnost ali dogodek v svojem življenju potrebuješ svoj kanček čarovnije – potem je ta komplet čudovito darilo, ki ti ponudi marsikatero energijsko izbiro. Ta komplet je tudi izjemno darilo za tvoje ljubljene, saj jim ne bodo všeč samo palčke, temveč tudi izjemna sporočila in spisani blagoslovi, katere bodo lahko aktivirali in sprejeli te čudeže v svoj dom.

Vsak komplet palčk nosi svoj vonj in svojo energijo. V vsakem kompletu pa je kar 20 izbranih energijskih palčk. Ko podariš močno energijsko orodje …

Spoznaj 6 mistik:

Gozdni samorog – prinaša prizemljenost v danem trenutku
Polnočni glasnik – prinaša odgovore čarodejev in vodnikov
Modra luna – prinaša podporo lune
Prebujena magija – prinaša starodavne spomine na lastne moči
Čisto srce – prinaša občutek čustvene podpore
Polnočni samorog – poskrbi za zdravilno spanje

Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo šestih obrednih čarovnij (komplet nima spisanih obredov, le aktivacijo 6-tih energij za obrede, ki jih ti delaš sam(-a), zato, da niso palčke omeje na samo določene obrede) in kartico iniciiranih energijskih blagoslovov.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Količina: 6 x 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Popolna eterična čarovnija”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila