Poljub samoroga

Unicorn 3

Poljub samoroga

8.00 

Moč ljubezni vrti svet. Z njo se vse začne, v njej vse cveti. Ko pa Nebo poljubi Zemljo, takrat se odvijejo čudeži ljubezni. In le ti želijo objeti tudi tebe. Svečka ti nosi prav posebno sporočilo, vonj vijolic pa bo le še poglobil dotik ljubezni.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1169 Kategorija:

Zgodba izdelka

Dragi(-a) moj(-a), tvoje sporočilo mojega glasu prinaša: naj zapoje ljubezni napev. Dvigni svojo energijo srca in ga napolni z ljubeznijo. V tem obdobju potrebuješ čutiti, da si ljubljen(-a). Potrebuješ objeme, poljube, lepe besede in druženja z ljudmi, ob katerih je tvoje srce mirno in srečno. Nikar ne ohranjaj odnosov preko interneta, temveč se posveti svojim ljubljenim. Izklopi telefon in se pogovarjaj. Igraj družabne igre. Zabavaj se. V kolikor si v zvezi potem se poveži s partnerjem in neguj romantiko. Povej mu/ji, da si to želiš. Odpri srce in pot čustvom. V kolikor je tvoj stan samski, potem me prosi, da te pripeljem do sorodne duše, ki bo lahko pobožala tvoje življenje. Nato glej skozi oči ljubezni. Ta čas pa ne pozabi na prijatelje in vse druge ljudi, ki jih lahko oprhaš z dotiki ljubezni.

S teboj bomo bitja ljubezni. Le prižgi to svečko in prinesli ti bomo ljubezni energijo. Ko jo prižgeš nam daš znak … da nas potrebuješ. Tukaj smo.

Volumen: 180g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Poljub samoroga”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila