Poletje je tukaj!

-10%
POLETNI PAKET

Poletje je tukaj!

oddih na samem
-10%

35.99  32.40 

Poletje je praktično že tukaj in predstavljam ti paket, ki te bo sprostil in ti pomagal doseči tvoje cilje čez poletje. Celoten paket lahko vzameš s seboj na morje, kjer si lahko ustvariš tudi mirne večere ob morju in pod lunino svetlobo. To bi bilo magično!

Šifra: 9066 Kategorija:

Zgodba izdelka

Paket vsebuje:

Kristal Kamena strela

Kraljica vseh kristalov – kamena strela. Ta kamen je prevodnik tako veliko kozmičnih energij, da v sebi združuje moč tisočih kristalov. Ena kamena strela lahko zate “premakne energijske gore”. Iščeš duhovno povezavo? Prinaša jo … kamena strela.

Več o kristalu si lahko prebereš na:

Kamena strela

Eterične palčke Lunina uspavanka

To so palčke za pozitivne obrede in uroke manifestacijskega spanja. Vonj palčk je naravnost magičen in v dom privabi energijo številnih čarodejev. Poleg palčk prejmeš spisan obred za manifestacijskih sanj in spanca in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Več o palčkah si lahko prebereš na:

Lunina uspavanka

Eterične palčke Angel ljubezni

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki celijo stare čustvene rane in trkajo na nova vrata ljubezni. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo novih izkušenj predane ljubezni. Ponašajo se s čudovitim cvetličnim vonjem.

Več o palčkah si lahko prebereš na:

Angel ljubezni

Eterično olje Angelski vdih

To je olje, ki s svojim svojim vonjem in energijo povabi v tvojo bližino Angele. Želijo, da ponovno vdihneš čarobnost vsega lepega. Želijo si delati s teboj. Te voditi. Le odpreti jim moraš vrata. S tem oljem trkajo na njih in se veselijo, da jim bo nekdo odprl. Da, čas je, da tudi ti spoznaš kaj pomeni, ko vdihnejo … Angeli. In povzročijo veter pozitivnih sprememb.

Več o olju si lahko prebereš na:

Angelski vdih

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Poletje je tukaj!”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila