POGOVORI Z BOGOM 1

1

POGOVORI Z BOGOM 1

28.00 

V prvi, temeljni knjigi se Walsch intimno pogovarja z Bogom o osebnih temah, izzivih in priložnostih posameznikovega življenja.

Te knjige ni napisal Neale D. Walsch. Knjiga se mu je dobesedno zgodila. In ko jo boste brali vi, se bo zgodila vam, kajti vsi smo usmerjeni k resnici, na katero smo pripravljeni.

Ta knjiga se dotika večine vprašanj, če ne vseh, ki smo si jih kadarkoli zastavili o življenju in ljubezni, smislu in nalogi, ljudeh in razmerjih, dobrem in zlem, krivdi in grehu, odpuščanju in odrešitvi, Božji poti in cesti v pekel … O vsem.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 291457 Kategorija:

Zgodba izdelka

IZ KNJIGE:

Resnica je, da Bog govori z vsakim. Z dobrim in slabim. S svetnikom in podležem. In zagotovo z vsemi nami, ki smo vmes. Vzemimo vas, na primer.

Bog je v času vašega življenja prišel do vas na mnogo načinov in to je še eden izmed njih. Zagotovo ste slišali staro pravilo: “Ko je učenec, pripravljen, se pojavi učitelj.” Ta knjiga je naš učitelj.

Kmalu po tistem, ko se mi je začelo dogajati to gradico, sem vedel, da sem govoril z Bogom. Neposredno, osebno. Neizpodbitno. In da je Bog odgovarjal na moja vprašanja neposredno v skladu z mojo sposobnostjo razumevanja. To pomeni, da mi je bilo odgovorjeno na takšen način in s takšnim jezikom, za katerega je Bog vedel, da ga bom razumel.

Zdaj vem, da je vse, kar je karkoli prišlo do mene v mojem življenju, prišlo k meni od Boga in je bilo zdaj zvlečeno skupaj, zbrano v veličastnem, celostnem odgovoru na vsako vprašanje, ki sem ga kadarkoli imel.

NEALE DONALD WALSCH je avtor serije knjig Pogovori z Bogom, od katerih se jih je šest znašlo na seznamu neliterarnih prodajnih uspešnic New York Timesa. Prva med njimi, Pogovori z Bogom 1, nenavadni dialog, je ostala na Timesovem seznamu več kot dve leti in pol. Njegovo življenje in delo je pomagalo ustvariti svetovno duhovno renesanso, njegova dela so prevedena v 37 jezikov in imajo milijone bralcev.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “POGOVORI Z BOGOM 1”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila