Pogled samoroga

Unicorn 4

Pogled samoroga

8.00 

Korak za korakom … hodiš skozi svet. Ga skrbno opazuješ. Ga razumeš. A ta svečka je svečka tvoje lastne poti, ko hodiš po tej ljubi Zemlji. Kajti potrebuješ vedeti, da si ti unikatno bitje, ki sodeluje z planetom. Tvoja pot je edinstvena. Ta svečka in njen vonj sandalovine te bosta na to spomnila.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1168 Kategorija:

Zgodba izdelka

Dragi(-a) moj(-a), tvoje sporočilo mojega glasu prinaša: sledi najprej svojemu srcu, nato šele svetu. Ti si tako dobrohotno bitje, da si želiš dobro za vse. Želiš si, da bi bili srečni in vedno se vprašaš tudi to, kako lahko tvoja prisotnost doprinese temu. Čestitam ti za ljubezen, ki jo ne premore veliko ljudi, a vseeno – na svetu si zase najprej pomemben(-a) ti. Slišati mnenje ti pride prav za novo izkušnjo, a končne odločitve, ki jih sprejmeš za svoje življenje naj bodo – tvoje. Ti jih začuti. In temu sledi. Vsa mnenja vzemi za dodatne bisere, ki bodo tkali nekaj doprinosa, a vseeno zaupaj, da tvoje srce zase ve najbolje. Kar bo tvoje srce začutilo, bo tudi manifestiralo. Ko si ti srečen(-na), srečo znaš deliti in v kolikor te sreče ni, nimaš veliko dati. Stki svojo srečo. Zemljevid do nje ni daleč. Nahaja se v tvojem srcu.

S teboj bomo bitja sledenja lastnemu srcu. Le prižgi to svečko in prinesli ti bomo to energijo. Ko jo prižgeš nam daš znak … da nas potrebuješ. Tukaj smo.

Volumen: 180g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Pogled samoroga”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila