WEB—11
WEB

Patennaya

vila žetev in nagrad

444.00 

Naj se ti predstavim….

Ime mi je PATENNAYA, in sem  VILA ŽETVE IN NAGRAD

Rodila sem se iz zavesti boginje Diane, ki je rimska boginja plodnosti, ciljev, nagrad za dobro delo in obilja. Vse, kar seješ, to požanješ in Diana ter jaz to žetev še dodatno blagosloviva. Prinašava izjemna darila. Tebi. Ker si jih zaslužiš.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1492 Kategorije: , , ,
Višina: 60cm

Zgodba izdelka

Moja zgodba

Rodila sem se iz zavesti boginje Diane, ki je rimska boginja plodnosti, ciljev, nagrad za dobro delo in obilja. Vse, kar seješ, to požanješ in Diana ter jaz to žetev še dodatno blagosloviva. Prinašava izjemna darila. Tebi. Ker si jih zaslužiš.

Blagoslov, ki ga prinašam tebi

Prihaja izjemno obdobje zate. Obdobje, ki prihaja je obdobje prilagoditve in usmeritve. Sedaj imaš možnost, da si izbereš svojo barvo. Tako kot bo to naredilo vsako listnato drevo v gozdu želja. Tvoja paleta dušnih barv  in odtenkov je neskončna. Izberi si barvo, ki bo z energijo napojila  odnose in projekte v katere verjameš. Sedaj je čas, da se postaviš za stvari v katere verjameš. Do sedaj te je duša nežno usmerjala proti novi resničnosti in sedaj je ta resničnost tukaj. Vile ti bomo pomagale izbrati sestavine, ti samo prinesi recept. Povej kakšne barve življenja si želiš? Rdečo, rumeno, rjavo? Samo povej. Nežno ti bomo pomagale pri negovanju tvoje vizije. Ponujamo ti neskončno možnosti in podporo na vsakem koraku. Prišel je čas žetve in nagrad. Univerzalno seme, ki smo ga zasadili v tebe se zaliva s pomočjo tvoje vere, usmeritve in dela. In tvoje misli in pričakovanja so slikar, ki bodo obarvali to seme. Zrasti v mogočen hrast, ali pokončno smreko, ali razvejan kostanj…. Mogočnost svoje krošnje gradiš sam/a. Nastopil je čas, ko se lahko varno izraziš in zaživi svojo resnico. Spremenili se bodo odnosi, kariere, temeljne odločitve, vizije. Vse to ti bom prinašala v tvojem domu jaz. Poskrbi, da bodo tvoje sanje obarvane v najlepše barve, kar si jih videl/a. Namreč to bodo barve s katerimi boš kmalu osvetlil(-a) vse okoli sebe. Pomagala ti bom, da bo tvoj svet postal mavričen. Zaupaj mi, vzemi čopič v roke in ustvari mojstrovino. Hkrati pa sem zate mizica izpolnjenih želja.

Z nebeško ljubeznijo, Patennaya

Podrobnosti

Dimenzije 60 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Patennaya”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila