Patchouli

patchouli

Patchouli

(umiritev)

14.99 

Patchouli .. njegova pravljičnost umiri um, zagotavlja romatične večer, hkrati pa krepi imunski sistem. Pravijo, da so ga uporabljale najlepše boginje sveta, sedaj pa ta lepota prihaja k tebi domov. Pačulijevo olje ima magičen vonj lesa, sladkobe in začinjenosti.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1385 Kategorija:

Zgodba izdelka

Ali veš, da eterično olje Patchoulija že stoletja uporabljajo za številne blagoslove? Ta čudovita rastlina je darilo narave, ki bo ostala večna. Krepi imunski sistem, pomaga pri občutkih stresa in pomaga ti, da se popolnoma sprostiš.

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Patchouli”

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila