Palo Santo

-15%
Palo santo 1

Palo Santo

(zaščita)
-15%

14.99  12.74 

Palo Santo ali tako imenovani Sveti Les. In tudi je svet. Les Palo Santa prihaja kot darilo tega svetega drevesa, katerega poznajo vsi modri šamani in zdravilci. Že zelo dolgo se ta les uporablja za odpravljanje še tako negativnih in težkih energij. Resnično je ni “sence”, s katero ne bi mogel opraviti ta naravni čudodelec. Je tvoj idealni izbor, v kolikor čutiš, da je tvoj bivalni prostor napolnjen z negativo, v kolikor ne moreš spati ali pa prihaja do nesoglasij med ljubljenimi osebami. Le uporabi to olje in izvedi priloženi obred … in negativa bo pobrala šila in kopita.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1396 Kategorija:

Zgodba izdelka

Ko eterično olje zašepeta v svojem starodavnem jeziku, pravi: “Na tvoja ramena nežno polagam moj magični plašč zaščite, ki te bo ščitil pred negativnim iz okolice. Pomagaj mi; ne zapletaj se v vibracije prepirov, kolektive prestrašenosti in ne dovoli, da bi zgodbe drugih ljudi slabo vplivale nate. Vsak ima svojo zgodbo in vsak je odgovoren zase. Ko te bo plašč ščitil, varuj svojo energijo in neguj stvari, ki ti bodo dvignile raven energije. Druži se s pozitivnimi ljudmi, sprejemaj le pozitivne informacije in me prosi, da s takimi energijami obdarim tudi tvoj dom in tvoje ljubljene osebe. To bo naravnost čudežno za tvoje življenje. Pazi na svoje misli, saj ustvarjajo tvojo resničnost. Posveti se svojim sanjam in meditaciji. Za vse ostalo poskrbim jaz.”

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Palo Santo”

V košarico ste dodali:

Do 8.3.2021 nakupuješ vse izdelke s 15% popustom!
close-image

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila