Masažna palica – tretje oko

P1020360
P1020358

Masažna palica – tretje oko

Orgonit in Lapis Lazuli

28.00 

Palica za masažo ali terapijo, s simbolom čakre tretjega očesa, napolnjena z lapis lazulijem. Koničasta konica je še posebej primerna za akupresuro ali triggerpoint masažo

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19059 Kategorija:
Teža: 154g
Dolžina: 11cm

Zgodba izdelka

 

Zakaj bo orgonit tvoj velik zaveznik?

Orgon pomeni življenjsko energijo (či, eter ali prana). Orgonit je sestavljen iz kristala, smole in kovine. Ščiti pred škodljivimi (elektromagnetnimi) sevanji in drugimi energetskimi onesnaženji. Orgonit ima splošni sproščujoč učinek.

Kaj pa kristal v palici?

Lapis Lazuli.Lapis lazuli že dolgo velja kot kamen stoterih energij. Izjemno močno prebuja jasnovidne sposobnosti, ter krepi tretje oko. Ta kristal je namreč zelo dovzeten za informacije visokih vibracij, s čimer tako dviguje tvoje intuitivne sposobnosti. Poleg tega je izjemen prevodnik zaščitnih energij, kar je razlog, da ga že skozi vso zgodovino uporabljajo za izvajanje zaščitne magije.

Katere energije sproža masaža oziroma terapija s palico?

Prinaša uravnovešanje čakre tretjega očesa za pozitivne misli, magične sposobnosti in videnja, razvoj jasnovidnosti in sposobnosti upravljanja svetlobnega zakona privlačnosti.

Pred prvo terapijo ali masažo aktiviraj palico s priloženo aktivacijo.

Podrobnosti

Teža 154 g
Dimenzije 11 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Masažna palica – tretje oko”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila