Masažna palica – grlena čakra

P1020356
P1020354

Masažna palica – grlena čakra

Orgonit in Angelit

28.00 

Palica za masažo ali terapijo, s simbolom grlene čakre, napolnjena z angelitom.
Koničasta konica je še posebej primerna za akupresuro ali triggerpoint masažo

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19057 Kategorija:
Teža: 154g
Dolžina: 11cm

Zgodba izdelka

 

Zakaj bo orgonit tvoj velik zaveznik?

Orgon pomeni življenjsko energijo (či, eter ali prana). Orgonit je sestavljen iz kristala, smole in kovine. Ščiti pred škodljivimi (elektromagnetnimi) sevanji in drugimi energetskimi onesnaženji. Orgonit ima splošni sproščujoč učinek.

Kaj pa kristal v palici?

Angelit. Angelit je kamen visoke zavesti in močnega duhovnega razumevanja. Skozi angelsko energijo, ki jo prinaša, raztaplja čustveno energijo, ki je na planetu Zemlja najpogostejša – strahove. Se te je strah izpostaviti? Delaj s tem kristalom. Zaradi močne povezave z grleno čakro, krepi tudi komunikacijo in razrešuje vse blokade, ki so povezane z njo. Zato ga obožujejo tako odrasli, kot otroci. Kajti, ko te enkrat zaobjame s svojo energijo, se nemudoma sproži zdravljenje neprijetnih občutkov, skrbi in čustvenih bolečin. Ta kristal je čudovit vsem, ki jih ima tvoje srce rado.

Katere energije sproža masaža oziroma terapija s palico?

Prinaša uravnovešanje grlene čakre, človeku pomaga se izraziti, sploh če je to človek, ki težko zaupa svoje občutke ali se boji drugih ljudi. Hkrati pa prinaša zaupanje v Angelski svet.

Pred prvo terapijo ali masažo aktiviraj palico s priloženo aktivacijo.

Podrobnosti

Teža 154 g
Dimenzije 11 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Masažna palica – grlena čakra”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila