Orgonitov obesek nadangel Uriel

P1020381 še enkrat – bolj ostro

Orgonitov obesek nadangel Uriel

Energija ustvarjanja

24.99 

Pomemben sestanek? Potrebuješ novo idejo? Inspiracija za pisanje? Delitev svojega navdiha s svetom? Je to tisto, kar potrebuješ? Potem je to obesek in nadangel zate!

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19056 Kategoriji: ,
Teža: 65g
Dolžina: 4cm

Zgodba izdelka

Zakaj bo orgonit tvoj velik zaveznik?

Orgon pomeni življenjsko energijo (či, eter ali prana). Orgonit je sestavljen iz kristala, smole in kovine. Ščiti pred škodljivimi (elektromagnetnimi) sevanji in drugimi energetskimi onesnaženji. Orgonit ima splošni sproščujoč učinek.

Kaj pa kristala v obesku?

Citrin in kamena strela.

Kraljica vseh kristalov – kamena strela. Ta kamen je prevodnik tako veliko kozmičnih energij, da v sebi združuje moč tisočih kristalov. Ena kamena strela lahko zate “premakne energijske gore”. Iščeš duhovno povezavo? Prinaša jo … kamena strela.

Visoko frekvenčni citrin. Zaradi njega posije sonce po dežju. Zaradi njega se vrne dobra volja in pozitivna pričakovanja. Zaradi njega spet postaneš magnet za dobro in zakon privlačnosti je spet na tvoji strani.

Kaj pa nadangel Uriel?

Ko bo obesek zasijal okoli tvojega vratu, ti bo prinesel marsikaj lepega s strani Uriela. Njegovo ime pomeni »Bog je svetloba«. Uriela pokliči, ko potrebuješ nove zamisli, ideje ali napotke za vsa področja življenja; še posebej pomaga ljudem pri ustvarjalnih projektih. Pomagal ti bo tudi pri razmišljanju in inovativnosti.

Podrobnosti

Teža 65 g
Dimenzije 4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Orgonitov obesek nadangel Uriel”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila