Orakelj Lightworkerja

Lightworker-1
Lightworker

Orakelj Lightworkerja

svetlobni blagoslovi

33.00 

Čutne karte, ki v tebi prebujajo nosilca luči. Če si jih začutil(-a), pomeni, da si močan lightworker trenutne dobe. In duša ima zate pomembno poslanstvo, s katerim lahko spremeniš svet. Si pripravljen(-a)? Potem pa le premešaj komplet in izvleci svoje vodstvo.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1142 Kategoriji: ,
Dolžina: 17.0cm
Širina: 12.5cm

Zgodba izdelka

Morda že čutiš v sebi, da si lightworker in, da imaš svetlobni namen, katerega želiš uresničiti na tem svetu. Te karte tako prinašajo v tvoje življenje blagoslove zdravljenja, s katerimi lahko zaobjameš sebe, planet Zemlja in bitja na njem. Te izjemne svetlobne karte v tebi prebujajo globje nivoje zavesti, pogum, da uresničiš svoj življenjski namen, prav tako pa ustvarjajo eterične povezave z mogočnimi svetlobnimi vodniki vesolja, preko katerih te vodijo naprej proti svetlobnemu cilju. Te karte so te poklicale zato, ker tvoj namen na Zemlji vključuje dvig zavesti in svetlobe na vseh nivojih.

V kompletu je 44 kart in vsaka prinaša pomembno sporočilo svetlobe. Poleg pa je priložena še knjižica s 140 stranmi, na katerih so razkriti duhovni vodniki, ki delujejo z lightworkerji.

 

Podrobnosti

Dimenzije 17.0 × 12.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Orakelj Lightworkerja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila