P1010702
P1010701

Opalit

kamen transformacije

8.00 

Čudovit nežno nebeško-mavričen kristal, ki v sebi prevaja energije življenjske volje in uživanja v njem. Potrebuješ te energije? Opalit je pravi kristal zate.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9030 Kategorija:
Dolžina: 1.5-2cm
Širina: 1-1.5cm

Zgodba izdelka

Opalit je kristal, ki te navda z zemeljsko močjo in ti tako pomaga sprejeti prave odločitve in jih tudi realizirati. Kot ultimatni kamen življenjske energije, je ravno on tisti, ki lahko v tvoje življenje prinese najiskrenejše energije miru, spokojnosti in harmonije. Ta kamen krepi komunikacijo tako z zemeljskimi energijami, kot tudi z duhovnimi sferami. Povabi ga v svoje življenje, kajti zaslužiš si vse lepote, ki jih prinaša. Fizično te bo podprl z umirjanjem spanja in lajšanjem bolečin. Ta kristal te ima resnično rad in to ti pokaže z vso energijo, ki jo prinaša v tvoje življenje.

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 1.5-2 × 1-1.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Opalit”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila