Okamneli les meditacije

P1020098

Okamneli les meditacije

kristal miru

6.00 

Okamneli les prinaša okamneli les globok mir in večje sposobnosti meditiranja. Naravnost ljubi meditacijo in pomnoži njene učinke. Najbolje se počuti v tvojih rokah ali blizu tebe, ko meditiraš, se povezuješ s svojo dušo in iščeš smisle na Zemlji. Zato ni presenečenje, da ga za svoj vzvod prenosa informacij uporabljajo tudi eterična bitja svetlobe.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19093 Kategorija:
Dolžina: 2-3cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Podrobnosti

Dimenzije 2-3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Okamneli les meditacije”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila