Oceanski jaspis

-6%
P1010717

Oceanski jaspis

sprjemanje odgovornosti
-6%

10.00  9.40 

Kristal oceanskega jaspisa v tvoje življenje prinese živahnost, igrivost ter te povezuje z zdravilnimi vibracijami Zemlje. Postavlja te v steber notranje moči, miru in iz tvojega življenja odslavlja stres ter vse napetosti.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9064 Kategorija:
Dolžina: 3cm
Širina: 4cm

Zgodba izdelka

Oceanski jaspis poveča stopnjo moči in odgovornosti do življenja in narave. Prinaša celovitost, izpolnjenost, razumevanje življenja in narave, pomaga ustvariti boljšo povezavo z Zemljo in naravo. Oceanski jaspis v ocean vnaša živahnost in energijo, umirjenost in sprostitev. Ta vrsta oceanskega jaspisa s svojim nenavadnim in specifičnim vzorcem spodbuja ponovno povezavo vašega notranjega duha z Zemljo in njenimi zdravilnimi vibracijami. Pri vseh težavah, stresih, nesrečah vzemite Ocean Jasper v roko in začutite, kako vas njegova energija spreminja, ter vam pokaže, kako sprostitev zelo uspešno reši težave, ki vas motijo. Spodbuja brezpogojno ljubezen, katere ogenj se začne v srčni čakri.

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 3 × 4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Oceanski jaspis”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila