Oceanski jaspis

-6%
P1010717

Oceanski jaspis

sprjemanje odgovornosti
-6%

10.00  9.40 

Kristal oceanskega jaspisa v tvoje življenje prinese živahnost, igrivost ter te povezuje z zdravilnimi vibracijami Zemlje. Postavlja te v steber notranje moči, miru in iz tvojega življenja odslavlja stres ter vse napetosti.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9064 Kategorija:
Dolžina: 3cm
Širina: 4cm

Zgodba izdelka

Oceanski jaspis poveča stopnjo moči in odgovornosti do življenja in narave. Prinaša celovitost, izpolnjenost, razumevanje življenja in narave, pomaga ustvariti boljšo povezavo z Zemljo in naravo. Oceanski jaspis v ocean vnaša živahnost in energijo, umirjenost in sprostitev. Ta vrsta oceanskega jaspisa s svojim nenavadnim in specifičnim vzorcem spodbuja ponovno povezavo vašega notranjega duha z Zemljo in njenimi zdravilnimi vibracijami. Pri vseh težavah, stresih ali nesrečah vzemi Oceanski Jaspis v roko in začuti, kako te njegova energija spreminja, ter ti pokaže, kako sprostitev zelo uspešno reši težave, ki te motijo. Spodbuja brezpogojno ljubezen, katere ogenj se začne v srčni čakri.

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 3 × 4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Oceanski jaspis”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila