Obsidianova zlata manifestacija

P1020095

Obsidianova zlata manifestacija

uresničitev želja

6.00 

Obsidian z zlatim leskom … Oh, da, kristal, ki je zaščitnik … Česa? Tvoje manifestacije! Tvojih želja in sanj. V kolikor so te ljudje kritizirali ali ne verjeli v tvoje sanje … Ti pošiljali energije ljubosumja. Za vse to poskrbi ta kombinacija obsidianove moči!

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19091 Kategorija:
Dolžina: 2-3cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Podrobnosti

Dimenzije 2-3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Obsidianova zlata manifestacija”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila