Obilna žetev (srednja)

Obilna žetev (srednja)

Obilna žetev (srednja)

nagrade in bogastvo

24.99 

Sem sveča karmičnih nagrad, bogastva vseh vrst in žetve dobrega. Z veseljem ti bom prinesla vse te energije. Dišim po jabolkih, robidah in bučah, ponašam se z zvokom prasketajočega ognja, v moji energiji pa so iniciirani Angeli obilja.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1448 Kategorija:

Zgodba izdelka

Dragi(-a) moj(-a), tvoje sporočilo mojega glasu prinaša: “Deževalo bo obilje. Zate je prišel čas, da zapreš dežnik previdnosti, saj bo zate deževalo obilje. V tem obdobju bo vsaka tvoja misel mogočna ustvarjalka. V kolikor jih uspeš obrniti na kreiranje uspeha, finančne svobode in podobno, potem se bo vse na čemer boš delal(-a) podvojilo oziroma pomnožilo. Naravnaj se na veliko pozitivnega ustvarjanja, vse ostalo daj na stran. Ne poslušaj tistih, ki obupavajo, da je »slabo«, kajti to ni tvoja resničnost. Podpirajo te poslovne priložnosti, mednarodna sodelovanja, nove zaposlitve, selitve, podpisi pogodb in še in še. To je zdaj ta čas. Dobro ga uporabi. Meditiraj na temo obilja, ponudi ljudem sodelovanja in postavi si velike cilje. Naravnaj svojo krono in zavladaj veličini.”

Moj vonj je čudovit vonj po jabolkih, robidah in bučah. Moja posebnost pa je zvok prasketajočega ognja, ki pričara prav posebno, eterično okolje. To zagotovi naravno leseno stenje. Moj plamen gori 55-65 ur.

V moji energiji so iniciirani Angeli obilja. Poleg mene prejmeš aktivacijo teh veličastnih Angelov, ki bodo delali s teboj preko mojega plamena.

Le prižgi to svečo, ko jih potrebuješ in takoj bodo s teboj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Obilna žetev (srednja)”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila