Obesek Tigrovo oko

P1010865

Obesek Tigrovo oko

moč manifestacije

8.88 

Ta kristalni obesek aktivira tvoje manifestacijske moči in te poveže z močnimi energijami ustvarjanja in osebne moči. Si pripravljen(-a) na naslednji nivo kreiranja? Potem pa mu le dovoli, da se te dotakne.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9040 Kategorija:
Širina: 3cm

Zgodba izdelka

Tigrovo oko je kristal, ki v sebi združuje tri močne energije, katere potrebuje človek, ki želi biti lastnik svojega življenja. Prva energija, ki jo prinaša je energija samozavesti. Le-to tigrovo oko pošilja v auro človeka skozi sončev portal, s katerim je povezan. Druga energija, ki jo prinaša je energija obilja. Obilje vseh vrst (denar, materialne stvari, duhovna spoznanja, ljudje …) je tisto, katero ta kristal magnetno naravno pritegne. In tretja energija, ki jo kristal tigrovega očesa prinaša je energija poguma. Napolni te z življenjsko drznostjo, katera raztaplja vzorce strahov in bojazni in te spremeni v samozavestnega “tigra”. Obesek je iniciiran z vsemi opisanimi energijami in je čudovito darilo, ki ga lahko podariš sebi, oz. nekomu, ki ga imaš rad(-a).

Obesek ti še dodatno šepeta: “Pazi name prosim – nosi me takrat, ko čutiš, da lahko z menoj res sodeluješ. V kolikor delaš kaj zemeljsko težjega ali hitrega – pa mi le dovoli počivati, da si naberem moči … in da te lahko ponovno podprem.”

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Obesek Tigrovo oko”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila