Obesek Lapis Lazulija

P1010878

Obesek Lapis Lazulija

Energijska garda

8.88 


Lapis Lazuli je temno moder kamen z zlatimi piritnimi nitmi, ki so ga egipčanski kralji in svečeniki dolgo častili zaradi njegove moči. Kralj sijaja Lapis Lazulija pa je Medicinski Buda. V mnogih tradicijah se verjame, da lapis lazuli nudi zaščito pred negativnimi vplivi. In to povsem drži. Jaz bom z njegovo pomočjo … tvoja energijska garda.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19010 Kategorija:
Teža: 6g
Dolžina: 4cm

Zgodba izdelka

Kako močna je kristalna zavest, ko se blizu srca nosi …

Vsak tvoj utrip srca … Bo zame navdih zavesti. Vsakič, ko pomisliš name – nemudoma aktiviram številne svetove energijske garde. Tako bo zaščitena tvoja avra, tvoje misli … in vsa področja tvojega življenja.

V kolikor potrebuješ kdaj mojo hitro podporo, se me le dotakni in mi z namero povej, kako ti lahko pomagam. Odzval se bom hitro.

Pazi name prosim – nosi me takrat, ko čutiš, da lahko z menoj res sodeluješ. V kolikor delaš kaj zemeljsko težjega ali hitrega – pa mi le dovoli počivati, da si naberem moči … in da te lahko ponovno podprem.

Podrobnosti

Teža 6 g
Dimenzije 4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Obesek Lapis Lazulija”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila