Obesek Lapis Lazuli

P1010892

Obesek Lapis Lazuli

moč tretjega očesa

8.00 

Si želiš jasnega in odločnega izražanja? Se postaviti v svojo moč in izraziti svoje potrebe, da boš lahko imel(-a) srčne in iskrene odnose? Obesek kristala lapis lazulija te bo opogumljal, da stopiš na to pot.

Njegova moč je tako izjemna, da se zdi kot bi različni odtenki modrih barv komunicirali s tvojo okolico na najboljši možen način. Z njegovo pomočjo najdeš prave besede, da te okolica razume in sprejema.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9057 Kategorija:
Dolžina: 2cm

Zgodba izdelka

Ta mogočni kristal je močan zaščitnik tvoje energije. Uporabljali so ga čarovniki, zato so v njem svetlobni zapisi modrih frekvenc, ki omogočajo povezovanja s tvojimi duhovnimi vodniki. Postavijo te jasno in odločno pred tvojo resnico in jo zaščitijo. Odloči se za moč jasnega izražanja, stika z resnico, mogočnih spoznanj in uvidov ter za zaščito svoje energije. Izberi lapis lazuli.

Obesek ti še dodatno šepeta: “Pazi name prosim – nosi me takrat, ko čutiš, da lahko z menoj res sodeluješ. V kolikor delaš kaj zemeljsko težjega ali hitrega – pa mi le dovoli počivati, da si naberem moči … in da te lahko ponovno podprem.”

Podrobnosti

Dimenzije 2 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Obesek Lapis Lazuli”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila