Obesek iz Opalita

P1010897

Obesek iz Opalita

transformatorski kamen

8.00 

Z nošenjem obeska opalita si v stiku soustvarjanja pravljičnosti in mavričnih energij radosti in spokoja. Postavlja te v steber, postavi te v stik med nebo in zemljo. Uravnovesi tvojo moč bivanja, da lahko prizemljiš in spelješ vse zastavljene ideje, ki si jih prejel(-a) s pomočjo svojih duhovnih vodnikov.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 9065 Kategorija:
Dolžina: 2.5cm

Zgodba izdelka

Kristal opalita ti daje izjemno moč, ki te postavi med nebo in zemljo. Ko potrebuješ odgovore in pomoč duhovnih sfera, te poveže z njimi. Istočasno pa energije usmerja v središče zemlje, da se lahko realizirajo tukaj in zdaj. Je čudovit kristal povezovanja z najglobljimi deli sebe, saj osvetljuje vse kotičke v tebi. Če mu nameniš čas in ga pozorno pogledaš, ugotoviš, da je sestavljen iz prepletov različnih barvnih žarkov, ki se prelivajo med seboj. Omogoči ti globoko potovanje vase in sidra vate svetlobne frekvence radosti in sreče.

Podrobnosti

Dimenzije 2.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Obesek iz Opalita”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila