Obesek iz Kamene strele

P1010863

Obesek iz Kamene strele

krepi zavest

8.88 

Obesek kamene strele je univerzalen dodatek, če nosiš še kakšne druge kristale. Dobro in podporno sodeluje z energijo ostalih kristalov, saj njegova univerzalna energija stabilizira različna področja. V sebi ima zapise mnogih kristalov, zato te bo vodil in podpiral na različnih področjih, prinašal mir, pogum, sposobnost jasnega izražanja in uravnovešal zdravstvena neravnovesja.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9059 Kategorija:
Dolžina: 3cm

Zgodba izdelka

Kamena strela, izjemna združevalka zapisov mnogih kristalnih energij. Njena sposobnost je izjemna. Nase lahko veže vplive iz okolja in jih prečisti. Je odlična podpornica, kadar je okoli tebe veliko energij in vplivajo nate. Kristal kamene streže jih prestreže in prečisti, ti pa se počutiš bolje. Močneje čutiš sebe in znaš ločevati ostale energije. Tako izboljšuješ osredotočenost nase in svoje potrebe. Hkrati pa lahko prečistiš tudi okolje, v katerem si in tvoja moč boljšega počutja bo podvojena. 

Obesek ti še dodatno šepeta: “Pazi name prosim – nosi me takrat, ko čutiš, da lahko z menoj res sodeluješ. V kolikor delaš kaj zemeljsko težjega ali hitrega – pa mi le dovoli počivati, da si naberem moči … in da te lahko ponovno podprem.”

Podrobnosti

Dimenzije 3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Obesek iz Kamene strele”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila