Obesek iz geode ahata

P1010857
P1010847

Obesek iz geode ahata

osebni uspeh

10.00 

Ko okoli tvojega vratu visi kamen osebne moči in močne prizemljenosti, lahko hitreje uresničuješ svoje načrte. Edinstven kristalni obesek iz geode ahata, ki ti pomaga postaviti življenjski temelj.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 9049 Kategorija:
Dolžina: 2.5cm
Širina: 1.5cm

Zgodba izdelka

Ahat je eden izmed tistih kristalov, ki jih enostavno moraš imeti, v kolikor želiš zgraditi veliko in uspešno življenje. Ta kristal je namreč izjemen aktivator energije osebne moči in karizme, prav tako je pa tisti, ki pomaga razumeti pot, po kateri hodiš. Tako na eni strani skrbi za zavedanje o sebi, na drugi strani pa pomaga te energije prizemljiti in jih narediti uporabne in resnične na planetu Zemlja. Tako predstavlja popolno kombinacijo za življenjski uspeh. Z obeskom ahata tako poskrbiš, da se tvoja aura ves čas napaja s temi energijami, kajti imaš ga ob sebi. Ta obesek je izjemno darilo, ki ga podariš sebi takrat, ko želiš, da hitreje uresničuješ svoje cilje, oz. darilo, ki ga podariš tistim, ki ga imaš rad(-a), saj prinaša sporočilo “Verjamem vate!”

Obesek ti še dodatno šepeta: “Pazi name prosim – nosi me takrat, ko čutiš, da lahko z menoj res sodeluješ. V kolikor delaš kaj zemeljsko težjega ali hitrega – pa mi le dovoli počivati, da si naberem moči … in da te lahko ponovno podprem.”

Podrobnosti

Dimenzije 2.5 × 1.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Obesek iz geode ahata”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila