Obesek Ametistova zavest

P1010877

Obesek Ametistova zavest

Energijska garda

8.88 

Ametist bo ščitil tvoje misli in tvojo energijo pred tujini vplivi. Služi tudi kot most med fizičnim in eteričnim kraljestvom, torej lahko močno zaupaš njegovemu varovanju. Blizu srca nosi to ljubezen … In verjemi, da je prav vse mogoče. Kajti … je!

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 19011 Kategorija:
Teža: 6g
Dolžina: 3.2cm

Zgodba izdelka

Kako močna je kristalna zavest, ko se blizu srca nosi …

Vsak tvoj utrip srca … Bo zame navdih zavesti. Vsakič, ko pomisliš name – nemudoma aktiviram številne svetove energijske garde. Tako bo zaščitena tvoja avra, tvoje misli … in vsa področja tvojega življenja.

V kolikor potrebuješ kdaj mojo hitro podporo, se me le dotakni in mi z namero povej, kako ti lahko pomagam. Odzval se bom hitro.

Pazi name prosim – nosi me takrat, ko čutiš, da lahko z menoj res sodeluješ. V kolikor delaš kaj zemeljsko težjega ali hitrega – pa mi le dovoli počivati, da si naberem moči … in da te lahko ponovno podprem. “

Podrobnosti

Teža 6 g
Dimenzije 3.2 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Obesek Ametistova zavest”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila