Nežni Jasmin

Delightful jasmine

Nežni Jasmin

(stik s seboj)

14.99 

Romantični jasmin. Yin Yang kombinacija umirjanja, kot tudi optimizma. Boža in navdihuje. Oboževale so ga najlepše boginje sveta, ki danes navdihujejo ljudi, da ljubijo sebe. To olje ti bo prineslo stik s seboj, hkrati pa postalo tvoj zaveznik pri krepitvi odnosov z drugimi ljudmi. Je tvoj idealni izbor za romantični večer … ki ga nameniš sebi ali pa ga preživiš v dvoje.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1392 Kategorija:

Zgodba izdelka

Priložnosti niso v domeni sreče ali usode. Tvoja kreacija so. Vse, kar si želiš, je tvoje. Samo skreiraj. Dodaj prave sestavine: strast, odločnost, ljubezen do sebe. Odstrani motilce: negativne misli in besede, težke ljudi. Pripravi teren. Enake vibracije gredo skupaj. Zato dobro premisli, kaj si želiš od svojega življenja. To vnesi, to zalivaj in razcvetelo se bo v najlepšo rožo usode. Vse je v tvojih rokah. Zaupaj v svoje zmožnosti in se nikoli ne umakni. Naj to eterično olje podpre ta tvoj namen.

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Nežni Jasmin”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila